Bolognai ragu recept

2018-07-30
  • Adagok : 4 fő részére
  • Elkészítési idő : 20perc
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje ezt a receptet

1 ember értékelte a receptet

Kapcsolódó receptek:
  • Brokkolis csirkemell besamel mártással recept

  • Paprikás krumpli

  • Nyárias rizseshús recept

  • Virslipörkölt recept

  • Rakott karaj

Hozzávalók

  • 0,5 kg darált hús
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 0,5 liter paradicsomlé
  • 1 teáskanál petrezselyemzöld
  • 1 kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • bors

Elkészítés

Lépés 1

Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.

Lépés 2

Mikor lepirítottuk a húst, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.

Lépés 3

Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.

Recept tipusa: Címkék: ,