Sütőzacskóban sült oldalas és dagadó szeletek recept
2018-08-05- Konyha: Magyar
- Nehézség: Haladóknak
- Adagok : 4 fő részére
- Elkészítési idő : 1:30 óra
Átlag értékelés
(5 / 5)
Értékelje ezt a receptet
1 ember értékelte a receptet
Kapcsolódó receptek:
Hozzávalók
- 70 dkg dagadó
- 70 dkg oldalas
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 dl fehérbor
Elkészítés
Lépés 1
A húst feldaraboltam és megmostam, majd sóval, borssal megszórtam.
Lépés 2
Sütőzacskóba tettem a húsokat, a fokhagymát rászórtam és fehérbort öntöttem rá.
Lépés 3
A zacskó száját bekötöttem és a zacskót pár helyen tűvel megszurkáltam.
Lépés 4
220 fokra melegített sütőben, egy tepsibe téve 80 perc alatt megsütöttem.
Lépés 5
Petrezselymes krumplival fogyasztottuk.