Tepsis csirkemáj krumplival

2018-07-22
  • Adagok : 4 fő részére
  • Elkészítési idő : 50perc
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje ezt a receptet

1 ember értékelte a receptet

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában recept

  • Csirkemell tejszínes-sajtos raguval recept

  • Zöldséges rizses csirke

  • Dupla sajtos, csirkés rakott karfiol: így lesz finom szaftos

  • Zöldborsós csirketokány

Hozzávalók

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 0,5 kg burgonya
  • 1 dl olaj
  • só, bors
  • ételízesítő
  • oregánó
  • pirospaprika
  • 3 babérlevél

Elkészítés

Lépés 1

A krumplit megmossuk, megpucoljuk, majd közepes darabokra vágjuk és sós vízben félig megfőzzük.

Lépés 2

Leszűrjük, majd ugyanebben a vízben, forrástól számítva 5 percig főzzük a megtisztított májakat is.

Lépés 3

Leöblítjük, majd egy kiolajozott jénaiba tesszük a krumplit és a májakat, majd megszórjuk, a fűszerekkel és 180 fokon 40-45 percig sütjük.

Lépés 4

Ha minden oldalról szépen megpirult, akkor kész! Savanyúsággal tálaljuk.

Recept tipusa: Címkék: , , ,